Wat de unieke geur van Flexpower voor jou betekent

Home > Blog > Wat de unieke geur van Flexpower voor jou betekent

27 sep 2021 | Blog

Flexpower’s unieke geur beschrijven wij als een heerlijke tropische sensatie, zonder sterke indringende menthol. Om te begrijpen wat dit dan betekent is het belangrijk om te weten hoe geuren werken. Je neus is een van de belangrijkste zintuigen, omdat het ons waarschuwt voor gevaar. Wat dacht je van vuur of bedorven voedsel. 

Je neus is ook nauw verbonden met de delen van de hersenen die emoties en geheugen verwerken. Onaangename en vieze geuren sturen pijnsignalen naar de hersenen.

Je kan wel zeggen dat geur van vitaal belang is voor het overleven van de meeste mensen. Het helpt zelfs met het vinden van de juiste partner en met communicatie. We kunnen als mens wel 10.000 verschillende geurmoleculen detecteren en ruiken.

Je gaat je reukzin pas waarderen, zodra je neus verstopt zit. Dan pas ga je geuren waarderen. Wat dacht je van de geur van je partner of jouw lievelingsparfum. Daar zijn we als mensen echt aan gehecht. 

Daarom bevat onze Flexpower sportcrème ook geen sterke geur, zoals menthol. Nee, wij maken gebruik van een unieke geuren die je een goed gevoel geven.

Hoe dat kan? Je reukzintuig is het enige zintuig dat het geheugen en het emotionele deel van de hersenen beïnvloedt. Als we ons goed voelen wanneer we een product gebruiken, zullen het waarschijnlijk vaker gebruiken. 

Dat past perfect bij Flexpower. Wij willen mensen namelijk in beweging brengen door zich goed te laten voelen. En daarom heeft onze sportcrème een fijne geur waar jij je goed van gaat voelen.

Met de tropische geur van Flexpower waan je je in de zomer. Met deze geur zie je jezelf al liggen op een palmbomen strand met een heerlijke zoete cocktail. Straks neem je nog een heerlijke duik in de strakblauwe zee. 

Zomaar een gevoel waar de geur van onze sportcrème je naartoe kan nemen. Het is bewezen dat tropische geuren je helpen met ontspannen. Daarnaast heeft onze geur een natuurlijk oorsprong. 

Gerelateerde blogs

Wat betekent geur voor je gevoel?

Wat betekent geur voor je gevoel?

Oeh lekker. De geur van warme broodjes van de bakker. Of die lekker geurtjes uit de parfumerie. Je krijgt gelijk zin om iets kopen. Ken je dat gevoel? Vast wel. Maar werkt geur ook op andere momenten, als je bijvoorbeeld wil gaan sporten of even wil ontspannen? Wij...

Lees meer
Wie heeft er zin in een biologieles?

Wie heeft er zin in een biologieles?

Ben jij sceptisch over crèmes en andere producten die zeggen te helpen bij bewegen? Wij leggen je graag uit hoe onze eigen Flexpower sportcrème werkt en wat hem uniek maakt. We zochten het allemaal uit en leggen je uit wat de ingrediënten allemaal betekenen voor jou....

Lees meer