Wandel.nl

Volg het voorbeeld van vele andere actievelingen. Flexpower is de crème die jouw helpt om actief te blijven en sneller te herstellen. Als wandelaar ben je natuurlijk vaak buiten en het is belangrijk om warm te blijven. Flexpower sportcrème helpt je daarbij.

Er zijn steeds meer wandelaars die Flexpower sportcrème gebruiken en dat is natuurlijk niet voor niets. Wil jij ook kans maken op een gratis tube Flexpower sportcrème? Laat ons dan weten waarom jij dit verdient. 

Doe mee en WIN!

Meedoen is super simpel! Wat je moet doen? Like onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en vul het formulier in.

Wie weet ben jij dan binnenkort de gelukkige winnaar!

Hoe werkt Flexpower sportcrème?

Flexpower kun je gebruiken voor, tijdens en na jouw wandeling. Of je nou lang of kort gaat wandelen. Breng de crème aan op jouw spieren en gewrichten en smeer totdat de huid droog is. De warmte van Flexpower sportcrème zorgt voor een betere doorbloeding. Perfect voor de wandelaar die nog jarenlang gezond en blij door het leven wil. 

Gelukkig voor jou zit er geen limiet op de hoeveelheid die je kunt gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat je na het smeren actief bezig bent, daardoor ervaar je de werking van onze sportcrème nog beter. Het is ook mogelijk om na het douchen te smeren. De huid is dan nog warm, waardoor de ingrediënten sneller opgenomen worden in je lichaam.

 

 

 

Vul hier het formulier in.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Akkoord(Vereist)

Shop gelijk Flexpower sportcrème

Doorzetter (75ml)

Flexpower Sport creme

12,50

Goalgetter (3x75ml)

Flexpower Sport creme

35,00