De voordelen van Flexpower sportcrème

Flexpower Doorzetter 75ml(10)

Of je Flexpower sportcrème persé moet gebruiken bij het sporten? Nee natuurlijk niet. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Onze crème kan een hulpmiddel zijn om jezelf net wat beter te voelen en je lekker in je vel te voelen. Met Flexpower sportcrème beweeg je vrij en soepel. Je bent in ieder geval goed voorbereid op je training en je sneller herstellen.

Flexpower sportcrème kan daarnaast ook van pas komen bij dagelijkse activiteiten. Mensen met rugklachten bijvoorbeeld, die soepel willen blijven bewegen, hebben baat bij een betere doorbloeding.

De crème voor je spieren maakt deze warm en dit zorgt voor een betere doorbloeding. Daarnaast verlicht het de spierpijn, als je daar last van hebt. Door de aangename geur van Flexpower sportcrème zullen je collega’s of andere sporters niet ruiken dat je gebruik maakt van een sportcrème. Zoals vaak wel het geval is bij bijvoorbeeld Tijgerbalsem.

Flexpower Doorzetter 75ml(6)

Het smeren van een sportcrème is beter voor je dan het nemen van een pijnstiller. Je zult vast denken dat een paracetamol of ibuprofen beter werkt, maar dat is absoluut niet het geval.

Natuurlijk zal een crème zoals Flexpower sportcrème geen wonderen verrichten en het zal ook zeker niet zorgen voor genezing, maar het kan wel de pijn op de juiste plekken verlichten. Daarbij komt nog kijken dat pijnstillers op lange termijn, bij veel gebruik, schadelijk zijn voor het lichaam. Dat is Flexpower sportcrème dus absoluut niet.

Flexpower sportcrème maakt je spieren dus warm en dat geeft een goed gevoel. Je verlicht hiermee de spierpijn en bevordert het herstel. Veel andere crèmes bevatten eucalyptus of menthol.

Deze ingrediënten zorgen voor een verkoelend effect en ruiken sterk. Het maakt niet uit wat voor soort je gebruikt, het gaat er om welke je het fijnst vindt in gebruik.

Pakket op maat

Ontdek je Flexpower nu voor het eerst? Of ben je al fan? Als je één keer per week sport heb je aan een recreatief pakket voldoende voor een maand. Sport je intensief, 3 keer per week, dan raden wij het intensief pakket aan voor een maand.

Flexpower sportcrème 1x

Doorzetter (75ml)

Flexpower sportcrème

12,50

Flexpower Goalgetter 225ml

Goalgetter (3x75ml)

Flexpower sportcrème

37,50