Over ons

Zijwaarts warming-up Ron Vlaar

Francisco Elson

NBA kampioen in 2007, was al tijdens zijn professionele sportcarrière op zoek naar manieren om zo lang mogelijk op topniveau te presteren. Na een blessure aan zijn knie, raadde een vriend van Francisco FlexPower sportcrème aan. Francisco zag de behoefte voor een snelle, veilige oplossing om atleten te helpen hun vermoeide lichamen voor te bereiden op wedstrijden en daarnaast krachtige pijnverlichting te bieden wanneer ze het nodig hadden. Het werkte en resulteerde in de droom om FlexPower wereldwijd te lanceren.

In 2016 is Francisco Elson teruggegaan naar Nederland, zijn thuisland, om FlexPower te lanceren in Europa. FlexPower heeft inmiddels al vele mensen met een sportieve levensstijl geholpen bij hun prestaties en herstel. Zo wordt FlexPower sportcrème gebruikt door atleten in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Olympiërs.

Gedreven zorgen wij voor sporters

Tegenwoordig wordt FlexPower omarmd door gebruikers van alle leeftijden en levensstijlen. Het is een oplossing voor iedereen die een actief leven leidt – een hulpmiddel om je te helpen een doel in jouw kracht te behalen, zodat jij op je best kunt bewegen, waar het leven je ook naartoe leidt, hoe oud je ook bent. Want niemand wil zich oud voelen tijdens het sporten.

Duizenden mensen hebben de voordelen van FlexPower al ervaren – nu ben jij aan de beurt. Welkom bij FlexPower.

FlexPower stelt mensen in staat om optimaal sportief te presteren en de sportleeftijd te verlengen. Het is onze missie om bij te dragen aan jouw sportieve ambities en prestaties door de beste spierverzorging ter wereld te produceren. Deze sportcrème voorziet je lichaam van directe verlichting en verzorging.

Met ons team blijven we continu op zoek naar de beste ingrediënten en blijven we producten produceren die jou helpen met het verlengen van je sport leeftijd.

Pakket op maat

Ontdek je FlexPower nu voor het eerst? Of ben je al fan? Als je één keer per week sport heb je aan een recreatief pakket voldoende voor een maand. Sport je intensief, 3 keer per week, dan raden wij het intensief pakket aan voor een maand.

12,50

Recreatief

1 tube

37,50 35,00

Intensief

3 tube