Opgelet! Gebruik Flexpower dagelijks

Home > Blog > Opgelet! Gebruik Flexpower dagelijks

30 aug 2021 | Blog

Toen we begonnen met Flexpower sportcrème wilde we vooral topsporters en professionele atleten helpen om pijntjes nog beter te bestrijden. We wisten dat professionele atleten pijn op een heel ander niveau behandelen, dan de normale mensen en actievelingen.

Toch kwamen we er door onze klanten achter dat Flexpower ook helpt bij bijvoorbeeld artritis, artrose, fibromyalgie, endometriose, spierpijn en nog vele andere klachten.

We zeggen het liever niet, maar Flexpower sportcrème is ook een pijnverlichter. Waarom we dit liever niet zeggen? Flexpower sportcrème werkt het beste wanneer je het dagelijks gebruikt om voor je lichaam te zorgen. De werking van Flexpower zorgt voor een betere doorbloeding en hierdoor worden afvalstoffen sneller verwerkt en komen nieuwe bloedcellen met verse zuurstof sneller bij je spieren.

Het klinkt misschien logisch, maar dit zou je dagelijks willen smeren. Door deze effecten wordt onze sportcrème vaak gebruikt als iemand klachten heeft.

We willen jou graag meenemen in het verhaal van goede lichaamsverzorging en juist wegblijven van pijntjes. Je zou Flexpower kunnen vergelijken met tandpasta. Gebruik je het dagelijks, zul je minder klachten krijgen.

Gebruik je het alleen bij klachten en pijntjes, dan werkt het wel, maar dan ga je de problemen daar niet gelijk mee oplossen. Gebruik Flexpower sportcrème dus, net als tandpasta, dagelijks. En mocht je toch pijntjes hebben, smeer dan gewoon wat meer.

Ervaringen van klanten

We hebben een aantal reviews op een rij gezet om te zien hoe ons product actievelingen helpt bij dagelijkse activiteiten:

Juul (31 jaar), Rotterdam:

Flexpower is voor mij een onmisbaar facet. Als topsporter maak ik veel trainingsuren, waarbij mijn lijf het zwaar te verduren krijgt. Mijn lijf is mijn instrument, en daar moet je goed voor zorgen. Met Flexpower geef ik mijn lijf de boost die het nodig heeft, om weer optimaal voorbereid de training te starten. De warmteafgifte heeft een verlichtend effect op mijn spieren, en mijn lijf voelt als herboren. Ik ben fan!

Kim (26 jaar), Gouda:

Al jaren last van chronische pijn, allerlei pijnmedicatie waaronder morfine-achtige pijnstillers en medicatie tegen zenuwpijn, maar toen ik jullie Instagram zag besloot ik een proeftube te gaan uitproberen. Tot nu toe heel erg fijn, een hele intense fijne warmte die daardoor de pijn een klein beetje verlicht. Ik ben fan! Dankjewel voor dit product!

Han (52 jaar), Ooij:

Ik had telkens na het sporten last van spierpijn in de kuiten en bovenbenen. Zo erg dat ik er ‘s nachts van wakker lag. Ik heb verschillende spierbalsems geprobeerd en de een werkt beter dan de ander, maar hebben allemaal een sterke geur. Nu gebruik ik Flexpower. Voor de warming-up smeer ik mijn benen in met Flexpower. Het wordt na zo’n 10 minuten aangenaam heet na het sporten smeer ik het nog een keer.  Doordat ik het dagelijks smeer, is spierpijn zo goed als verdwenen en het heeft ook nog eens een aangename geur.

Thamara (31 jaar), Sliedrecht:

Niet alleen bij de soms intense spierpijn van de Crossfit werkt de flexpower grandioos. Ook gebruik ik de flexpower op regelmatige basis, als ik last heb van mijn buik. Dit zorgt er voor dat ik vaak langer door kan lopen dan zonder de flexpower.

Lees alle reviews van onze sportcrème op klantenvertellen.nl

Gerelateerde blogs

Geen zin om buiten te sporten met dit weer? Wij helpen je!

Geen zin om buiten te sporten met dit weer? Wij helpen je!

Je ligt thuis op de bank. Je hebt net gegeten. Buiten is het koud. Een goed excuus om een keer niet te sporten, toch? Niet als je onze tips hebt gelezen. Wij vertellen je waarom je juist naar buiten moeten gaan om te bewegen, zelf met deze koudere temperaturen....

Lees meer
Alle positieve effecten van een warmte-sensatie op een rijtje

Alle positieve effecten van een warmte-sensatie op een rijtje

Warmtetherapie, of thermotherapie is voor veel mensen een heerlijk gevoel. Door de warmte op een specifiek deel van je lichaam te richten kan spierpijn worden verlicht. Maar er zijn nog veel meer positieve effecten van warmte op je lichaam. Warmte is een van de meest...

Lees meer