Onze sportcrème werkt voor iedereen

Home > Blog > Onze sportcrème werkt voor iedereen

17 jun 2021 | Blog, Explore

Toen Flexpower voor het eerst begon, waren we gefocust op het leveren van een oplossing voor atleten van wereldklasse. Het product werd gebruikt om te helpen bij het herstel met behulp van onze natuurlijke ingrediënten en geurvrije formule. Door de jaren heen is Flexpower in kleedkamers geweest van de NBA, MLB, NFL, Premier League, Eredivisie en La Liga teams. Zelfs in Olympische trainingscentra zijn ze te spreken over Flexpower sportcrème.

Flexpower sportcrème is zorgvuldig samengesteld. Met onze actieve ingrediënten zoals MSM, glucosamine en trolamine salicylate zijn we uniek in de markt. Onze sportcrème bevat daarnaast geen menthol, parabenen. Flexpower sportcrème is hypoallergeen en is lief voor mens en dier. Flexpower wordt namelijk niet getest op dieren en bevat alleen plantaardige ingrediënten. Dat maakt onze sportcrème ook geschikt voor veganisten. 

De unieke werking van Flexpower is inmiddels door veel mensen ontdekt. Wat werkt voor topatleten, werkt voor iedereen. Mensen gebruiken het voor dagelijkse activiteiten als een wandeling of wanneer ze in de tuin gaan werken. Daarom hebben we ons product doorontwikkeld, zo voelt iedereen zich goed met Flexpower. Wat voor activiteiten je ook doet, wij willen ervoor zorgen dat je het blijft doen.

Of je nu ambities hebt als topsporter of gewoon beweegt om fit te blijven, Flexpower is er voor iedereen die gelooft in zichzelf. Beweeg slimmer en gun jezelf een sneller herstel. Flexpower sportcrème wordt geleverd in een Doorzetter pakket van 1 tube (€12,50 + verzendkosten) of een Goalgetter pakket van 3 tubes (€37,50 + gratis verzending). Zitten er nog verschillen in de pakketten? Nee. Het enige verschil zit hem in hoe vaak je van plan bent om Flexpower sportcrème te gebruiken. Wij raden aan om Flexpower dagelijks te smeren, zodat je je lichaam en spieren goed verzorgt en klachten voorkomt. In dat geval is een Goalgetter-pakket de beste keuze.

Mocht je willen weten waarom andere mensen Flexpower gebruiken en hoe ze het gebruiken, lees dan meer op onze reviewpagina.

Gerelateerde blogs

Wie heeft er zin in een biologieles?

Wie heeft er zin in een biologieles?

Ben jij sceptisch over crèmes en andere producten die zeggen te helpen bij bewegen? Wij leggen je graag uit hoe onze eigen Flexpower sportcrème werkt en wat hem uniek maakt. We zochten het allemaal uit en leggen je uit wat de ingrediënten allemaal betekenen voor jou....

Lees meer
Flexpower is Vegan

Flexpower is Vegan

Misschien dat je het al wist, maar misschien ook niet: Flexpower sportcrème is 100% vegan. Onze sportcrème wordt gemaakt van alleen maar natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Je kan Flexpower sportcrème dus met een gerust hart gebruiken. Waarom Flexpower vegan is...

Lees meer