Onze sportcrème werkt voor iedereen

17 jun 2021 | Blog, Explore

Toen Flexpower voor het eerst begon, waren we gefocust op het leveren van een oplossing voor atleten van wereldklasse. Het product werd gebruikt om te helpen bij het herstel met behulp van onze natuurlijke ingrediënten en geurvrije formule. Door de jaren heen is Flexpower in kleedkamers geweest van de NBA, MLB, NFL, Premier League, Eredivisie en La Liga teams. Zelfs in Olympische trainingscentra zijn ze te spreken over Flexpower sportcrème.

1 80

Flexpower sportcrème is zorgvuldig samengesteld. Met onze actieve ingrediënten zoals MSM, glucosamine en trolamine salicylate zijn we uniek in de markt. Onze sportcrème bevat daarnaast geen menthol, parabenen. Flexpower sportcrème is hypoallergeen en is lief voor mens en dier. Flexpower wordt namelijk niet getest op dieren en bevat alleen plantaardige ingrediënten. Dat maakt onze sportcrème ook geschikt voor veganisten. 

De unieke werking van Flexpower is inmiddels door veel mensen ontdekt. Wat werkt voor topatleten, werkt voor iedereen. Mensen gebruiken het voor dagelijkse activiteiten als een wandeling of wanneer ze in de tuin gaan werken. Daarom hebben we ons product doorontwikkeld, zo voelt iedereen zich goed met Flexpower. Wat voor activiteiten je ook doet, wij willen ervoor zorgen dat je het blijft doen.

Of je nu ambities hebt als topsporter of gewoon beweegt om fit te blijven, Flexpower is er voor iedereen die gelooft in zichzelf. Beweeg slimmer en gun jezelf een sneller herstel. Flexpower sportcrème wordt geleverd in een Doorzetter pakket van 1 tube (€12,50 + verzendkosten) of een Goalgetter pakket van 3 tubes (€37,50 + gratis verzending). Zitten er nog verschillen in de pakketten? Nee. Het enige verschil zit hem in hoe vaak je van plan bent om Flexpower sportcrème te gebruiken. Wij raden aan om Flexpower dagelijks te smeren, zodat je je lichaam en spieren goed verzorgt en klachten voorkomt. In dat geval is een Goalgetter-pakket de beste keuze.

Mocht je willen weten waarom andere mensen Flexpower gebruiken en hoe ze het gebruiken, lees dan meer op onze reviewpagina.

Gerelateerde blogs

Hoe overleef ik Blue Monday?!

De meest ellendige dag van het jaar staat voor de deur, Blue Monday! We leggen je uit waarom dit de minst fijne dag van het jaar is en hoe je deze kunt overleven. Misschien weet je het nog niet,...

Lees meer

Houd je goede voornemens vol!

2022 is net begonnen en we gaan er vanuit dat je net bent begonnen met je goede voornemens. Ben je daar nog niet mee begonnen lees dan onze vorige blog . Als je net bent begonnen hebben wij de beste...

Lees meer