Ideaal voor de actieve vakantie, Flexpower!

Home > Blog > Ideaal voor de actieve vakantie, Flexpower!

21 jul 2021 | Blog, Explore

Ga jij nog op vakantie naar zon, of blijf je in Nederland waar het zonnetje zo nu en dan ook heerlijk schijnt?! Waar je ook bent; Flexpower sportcrème is de ideale crème om mee te nemen. Met onze sportcrème zorg je niet alleen goed voor je spieren en jezelf. Het is ook nog eens UV-absorberend.

Wat?! Is Flexpower sportcrème dan ook een zonnebrandcrème? Niet helemaal. In onze sportcrème zit het ingrediënt Tea-Salicylate. Dit zorgt voor UV-absorptie. Hierdoor is het product beschermt tegen UV-straling, maar jouw huid natuurlijk ook. Het geeft wat bescherming als je bijvoorbeeld in de zon gaat sporten, of een wandeling gaat maken. Ben je van plan een hele dag te gaan zonnen? Gebruik dan een echte zonnebrand crème.

Flexpower zorgt er ook voor dat je huid na een zonnige dag zijn kracht niet verliest. Dus onze crème geeft niet alleen een boost aan je spieren, maar ook je huid! Onze ingrediënten Cetearyl Alcohol en Isopropyl Palmitate zorgen voor extra hydratatie en minder vocht verliezen.

Het is dus zeker een toegevoegde waarde voor iedere vakantietas, reiskoffer en sporttas. Daarnaast is onze sportcrème ook nog eens hypoallergeen. Dit betekent dat er geen stoffen in zitten die allergische reacties op kunnen roepen. Een ander voordeel voor velen is dat Flexpower sportcrème geen menthol of indringende geur heeft. Flexpower ruikt tropisch en dat is precies wat net dat beetje extra vakantiegevoel geeft als jij de deur uit gaat.

Dus ben jij iemand die juist op vakantie lekker in beweging wil komen, smeer dan vooral Flexpower sportcrème. Je beschermt jezelf tegen de schadelijke gevolgen van de zon, maar je verwend daarnaast ook je spieren met een lekkere boost van glucosamine en MSM. Zo blijf jij soepel en ontspannen, de hele vakantie door. 

Ga jij nog op vakantie en wil je Flexpower meenemen? Haal dan nu onze Summertime deal voor slechts €50,-

Gerelateerde blogs

Wat betekent geur voor je gevoel?

Wat betekent geur voor je gevoel?

Oeh lekker. De geur van warme broodjes van de bakker. Of die lekker geurtjes uit de parfumerie. Je krijgt gelijk zin om iets kopen. Ken je dat gevoel? Vast wel. Maar werkt geur ook op andere momenten, als je bijvoorbeeld wil gaan sporten of even wil ontspannen? Wij...

Lees meer
Wie heeft er zin in een biologieles?

Wie heeft er zin in een biologieles?

Ben jij sceptisch over crèmes en andere producten die zeggen te helpen bij bewegen? Wij leggen je graag uit hoe onze eigen Flexpower sportcrème werkt en wat hem uniek maakt. We zochten het allemaal uit en leggen je uit wat de ingrediënten allemaal betekenen voor jou....

Lees meer