Hoe werkt het?

Flexpower Doorzetter 75ml(1)

Jij verdient een sportcrème die werkt

De meeste pijnverlichtende sportcrèmes zorgen alleen maar voor een verwarmend of verkoelend gevoel op de huid, om de indruk van verlichting te geven. De geavanceerde technologie van Flexpower zorgt voor een rustgevende warmte en dringt tegelijk door in de huid om verlichting te bieden waar je het, het hardst nodig hebt.

1. Masseer Flexpower in

Een mix van ingrediënten waaronder Trolamine Salicylate, MSM & Glucosamine zorgen voor een ongeëvenaarde effectiviteit en dagelijkse verlichting.

Ervaar de pijnstillende werking van Flexpower door de gewenste hoeveelheid crème aan te brengen op de spieren en/of gewrichten.

2. Start je warming-up

Het is belangrijk om na het smeren actief bezig te zijn waardoor de spieren warmer worden en je de werking van FlexPower nog beter ervaart.

Een goede warming-up draagt bij aan blessure- en pijnvrij sporten en je bereidt je lichaam voor op de inspanning die komen gaat.

3. Ervaar de verlichting

Het geavanceerde huidafgifte-systeem, de unieke Flex-Somes™ Technologie, zorgt voor een optimale penetratie van ingrediënten door de huid, waardoor je langdurige, gerichte verlichting direct bij de bron krijgt.

4. Sport met plezier

Flexpower spiercrème is een functionele crème die je gebruikt op momenten dat je extra warmte nodig hebt. FlexPower geeft je precies de juiste hoeveelheid warmte om jouw work-out compleet te maken.

Perfect te gebruiken voor de warming-up, prestatie en om te herstellen.