Hoe werkt het?

Zijwaarts warming-up Ron Vlaar

Jij verdient een sportcrème die werkt

De meeste pijnverlichtende sportcrèmes zorgen alleen maar voor een verwarmend of verkoelend gevoel op de huid, om de indruk van verlichting te geven. De geavanceerde technologie van FlexPower zorgt voor een rustgevende warmte en dringt tegelijk door in de huid om verlichting te bieden waar je het, het hardst nodig hebt.

1. Masseer Flexpower in

Een mix van ingrediënten waaronder Trolamine Salicylate, MSM & Glucosamine zorgen voor een ongeëvenaarde effectiviteit en dagelijkse verlichting. Ervaar de pijnstillende werking van Flexpower door de gewenste hoeveelheid crème aan te brengen op de spieren en/of gewrichten.

2. Start je warming-up

Het is belangrijk om na het smeren actief bezig te zijn waardoor de spieren warmer worden en je de werking van FlexPower nog beter ervaart. Een goede warming-up draagt bij aan blessure- en pijnvrij sporten en je bereidt je lichaam voor op de inspanning die komen gaat.

3. Ervaar de verlichting

Het geavanceerde huidafgifte-systeem, de unieke Flex-Somes™ Technologie, zorgt voor een optimale penetratie van ingrediënten door de huid, waardoor je langdurige, gerichte verlichting direct bij de bron krijgt.

4. Sport met plezier

FlexPower spiercrème is een functionele crème die je gebruikt op momenten dat je extra warmte nodig hebt. FlexPower geeft je precies de juiste hoeveelheid warmte om jouw work-out compleet te maken. Perfect te gebruiken voor de warming-up, prestatie en om te herstellen.
Geleidelijke warmte, houdt je spieren tot wel 2 uur warm.
Een frisse, neutrale, geur. Geen stinkende menthol.
Trekt snel in de huid, ook na een warme douche.
Plakt niet aan je kleding of sporttape.

Pakket op maat

Ontdek je FlexPower nu voor het eerst? Of ben je al fan? Als je één keer per week sport heb je aan een recreatief pakket voldoende voor een maand. Sport je intensief, 3 keer per week, dan raden wij het intensief pakket aan voor een maand.

12,50

Recreatief

1 tube

37,50 35,00

Intensief

3 tube