Hoe Lotte de coronatijd is doorgekomen

Home > Blog > Hoe Lotte de coronatijd is doorgekomen

29 jun 2021 | Blog, Explore

“Wat een geluk. Ik heb veel meer tijd om te sporten!” Dat is een van de eerste positieve kanten die Lotte ondervond tijdens de coronaperiode. Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 10 Nederlanders zijn gestopt met sporten door corona, maar dat geldt niet voor Lotte. Dat Lotte sportief is, is een understatement. Triatlons zijn haar passie. Zwemmen, hardlopen en fietsen combineren vindt ze heerlijk en daar is ze behoorlijk fanatiek in.

“Ik heb helaas last van rematoide artritis en twee ingezakte ruggenwervels. Hierdoor gaat het niet altijd even makkelijk om in beweging te blijven.” En dat is dan ook de reden dat de coronaperiode voor Lotte wel een uitkomst was. Ze werkt 80% vanuit huis, dat betekent dat ze haar dagen anders in kan delen. Reistijd is sporttijd geworden. “Even lekker bewegen voor het werk geeft me veel energie, maar ook na het werk heb ik een beetje extra tijd om naar buiten te gaan om hard te lopen.” 

Voor Lotte is die coronaperiode dus helemaal niet zo slecht geweest: “Ik heb altijd geroepen dat ik door die hele pandemie veel meer tijd en vrijheid heb gekregen om te bewegen wanneer het mij het beste uitkomt.” Ze heeft dus ook weinig last gehad van coronakilo’s of een mentale dip. Op dit moment is Lotte aan het trainen voor 2 ironmans. Het ultieme doel had ze vorig jaar al gesteld, maar dat is door corona helaas niet doorgegaan.

Alles lijkt er op dat het dit jaar wel door kan gaan en dan kan Lotte zich helemaal uitleven. Door haar artritis is Lotte dan ook super trots als ze zich weer mag melden op de triatlons: “Ik geloof dat dit jaar voor mij gaat gebeuren!”

Gerelateerde blogs

Zo haal je alles uit je tube sportcrème

Zo haal je alles uit je tube sportcrème

Flexpower sportcrème kun je gebruiken bij, zoals de naam het al aangeeft, het sporten. Door Flexpower sportcrème te smeren voor het sporten krijg je tijdens het sporten de optimale warmtesensatie. Dit zorgt voor de beste doorbloeding op dat moment, waardoor jij beter...

Lees meer
5x bewegen op het strand

5x bewegen op het strand

De zon schijnt, de lucht is blauw en de kinderen staan te popelen om naar buiten te gaan. Een perfecte combinatie om een dagje naar het strand te gaan! Tijdens de warme zomerdagen vergeten we weleens te bewegen. Maar wist je dat bewegen op het strand juist erg goed...

Lees meer