Fietskoeriers omarmen FlexPower

Fietskoeriers omarmen FlexPower

Als je als bedrijf verkondigt dat je mensen optimaal sportief wil laten presteren, dan moet je ook het goede voorbeeld geven. Dus hoe kun je een tube beter laten bezorgen dan door sportieve fietskoeriers?

FlexPower heeft een missie om mensen optimaal sportief te laten presteren en hiermee hun sportleeftijd te verlengen. Want als 47% van Nederland nog steeds minder dan 1x per week sport, dan is het ons doel om mensen vaker in de week te laten sporten. Als je niet sport betekent dat meer gezondheidsrisico’s, meer medicijngebruik en meer kans op ziektes. Om deze strijd aan te gaan gaat FlexPower het goede voorbeeld geven. Hoe we dat doen?

  1. FlexPower sportcrème zorgt voor minder last
  2. Minder last = meer plezier
  3. Meer plezier = vaker sporten

Wat betreft stap 1 zijn we bij FlexPower goed bezig, dat vinden we zelf tenminste. FlexPower sportcrème is uniek in zijn werking en we bereiken steeds meer sporters die ons product nooit meer overslaan in hun dagelijkse routine. FlexPower krijgt steeds neer fans, en oja: 100% van onze klanten zou FlexPower aanraden aan vrienden of familie. Om dit zo te houden willen wij het goede voorbeeld geven aan Nederland. Daarom wordt FlexPower vanaf nu bezorgd door sportieve fietskoeriers. Weten hoe fietskoeriers werkt? Lees er hier (linken naar bezorgen en verzending) meer over.

Naast de sportiviteit van fietskoeriers is ook duurzaamheid een belangrijke factor geweest om hiermee aan de slag te gaan. Om een positieve impact te maken op onze CO2-uitstoot willen we met onze nieuwe bezorgers werken aan de klimaatveranderingen. De norm in de sportmetics (sport-cosmetica) industrie moet veranderen en dat kan alleen samen met behulp van de consument, producent en wij als bedrijven. Alleen samen kunnen we een positieve impact maken.

Join de Flexpower community

Meld je aan en ontvang gelijk 10% korting. Daarnaast ontvang je:

  • Ins- en outs over sneller herstellen
  • Tips & tricks van topsporters
  • Nieuwe producten en acties

Geen nonsens, maar content die je verder helpt. Join the community!