Duurzaam voor mezelf zorgen, hoe doe ik dat?

Home > Blog > Duurzaam voor mezelf zorgen, hoe doe ik dat?

1 jul 2021 | Blog, Body

Ben jij op zoek naar duurzame lichaamsverzorging, maar weet je nog niet echt wat dat is? Ontdek nu Flexpower sportcrème. Super handig en ook nog eens beter voor jou én voor de planeet.

Wist je dat veel bewegen duurzaam is voor je leven? Weinig bewegen betekent dat je levensverwachting sterk afneemt en dat wil natuurlijk niemand. Je zou dus kunnen zeggen dat te weinig bewegen niet echt duurzaam is voor je eigen leven. Om voldoende te bewegen wil je er natuurlijk wel soepel en vrij bij lopen. Daar komt onze sportcrème van pas. Onze sportcrème zit vol met essentiële ingrediënten die de doorbloeding bevorderen.

Een goede doorbloeding is essentieel om duurzaam voor je lichaam te zorgen. Het zorgt er namelijk voor dat alle weefsels in het lichaam voorzien worden van voedingsstoffen en zuurstof. Daarnaast zorgt de bloedsomloop er ook voor dat afvalstoffen op een goede en snelle manier worden afgevoerd.

Daarnaast bestaat onze sportcrème ook nog voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, zonder microplastics. In veel gewone verzorgingsproducten zitten minuscule kleine korreltjes plastic verwerkt die we microplastics noemen. Ze zitten vooral in scrubs, crèmes en zonnebrand. De zeeën op de wereld veranderen zo in een grote plastic soep. Dat willen wij bij Flexpower voorkomen. Wij willen niet alleen duurzaam zijn door geen microplastics in ons product te stoppen.

Nee, op heel veel andere manieren wil Flexpower bijdragen aan een duurzame wereld en duurzame lichaamsverzorging. Met een aankoop van Flexpower sportcrème investeer je dus niet alleen in je lichaam, maar ook in duurzaamheid, kwaliteit en daarmee ook in de groei van jezelf als actieveling.

Wil jij Flexpower ook proberen? Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag je sample aan en ervaar Flexpower zelf.

Gerelateerde blogs

Wie heeft er zin in een biologieles?

Wie heeft er zin in een biologieles?

Ben jij sceptisch over crèmes en andere producten die zeggen te helpen bij bewegen? Wij leggen je graag uit hoe onze eigen Flexpower sportcrème werkt en wat hem uniek maakt. We zochten het allemaal uit en leggen je uit wat de ingrediënten allemaal betekenen voor jou....

Lees meer
Flexpower is Vegan

Flexpower is Vegan

Misschien dat je het al wist, maar misschien ook niet: Flexpower sportcrème is 100% vegan. Onze sportcrème wordt gemaakt van alleen maar natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Je kan Flexpower sportcrème dus met een gerust hart gebruiken. Waarom Flexpower vegan is...

Lees meer