Duurzaam voor mezelf zorgen, hoe doe ik dat?

Home > Blog > Duurzaam voor mezelf zorgen, hoe doe ik dat?

1 jul 2021 | Blog, Body

Ben jij op zoek naar duurzame lichaamsverzorging, maar weet je nog niet echt wat dat is? Ontdek nu Flexpower sportcrème. Super handig en ook nog eens beter voor jou én voor de planeet.

Wist je dat veel bewegen duurzaam is voor je leven? Weinig bewegen betekent dat je levensverwachting sterk afneemt en dat wil natuurlijk niemand. Je zou dus kunnen zeggen dat te weinig bewegen niet echt duurzaam is voor je eigen leven. Om voldoende te bewegen wil je er natuurlijk wel soepel en vrij bij lopen. Daar komt onze sportcrème van pas. Onze sportcrème zit vol met essentiële ingrediënten die de doorbloeding bevorderen.

Een goede doorbloeding is essentieel om duurzaam voor je lichaam te zorgen. Het zorgt er namelijk voor dat alle weefsels in het lichaam voorzien worden van voedingsstoffen en zuurstof. Daarnaast zorgt de bloedsomloop er ook voor dat afvalstoffen op een goede en snelle manier worden afgevoerd.

Daarnaast bestaat onze sportcrème ook nog voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, zonder microplastics. In veel gewone verzorgingsproducten zitten minuscule kleine korreltjes plastic verwerkt die we microplastics noemen. Ze zitten vooral in scrubs, crèmes en zonnebrand. De zeeën op de wereld veranderen zo in een grote plastic soep. Dat willen wij bij Flexpower voorkomen. Wij willen niet alleen duurzaam zijn door geen microplastics in ons product te stoppen.

Nee, op heel veel andere manieren wil Flexpower bijdragen aan een duurzame wereld en duurzame lichaamsverzorging. Met een aankoop van Flexpower sportcrème investeer je dus niet alleen in je lichaam, maar ook in duurzaamheid, kwaliteit en daarmee ook in de groei van jezelf als actieveling.

Wil jij Flexpower ook proberen? Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag je sample aan en ervaar Flexpower zelf. Klik hier om een sample aan te vragen

Gerelateerde blogs

Zo haal je alles uit je tube sportcrème

Zo haal je alles uit je tube sportcrème

Flexpower sportcrème kun je gebruiken bij, zoals de naam het al aangeeft, het sporten. Door Flexpower sportcrème te smeren voor het sporten krijg je tijdens het sporten de optimale warmtesensatie. Dit zorgt voor de beste doorbloeding op dat moment, waardoor jij beter...

Lees meer
5x bewegen op het strand

5x bewegen op het strand

De zon schijnt, de lucht is blauw en de kinderen staan te popelen om naar buiten te gaan. Een perfecte combinatie om een dagje naar het strand te gaan! Tijdens de warme zomerdagen vergeten we weleens te bewegen. Maar wist je dat bewegen op het strand juist erg goed...

Lees meer