Duurzaam voor mezelf zorgen, hoe doe ik dat?

1 jul 2021 | Blog, Body

Ben jij op zoek naar duurzame lichaamsverzorging, maar weet je nog niet echt wat dat is? Ontdek nu Flexpower sportcrème. Super handig en ook nog eens beter voor jou én voor de planeet.

Flexpower x Alexander high res 52

Wist je dat veel bewegen duurzaam is voor je leven? Weinig bewegen betekent dat je levensverwachting sterk afneemt en dat wil natuurlijk niemand. Je zou dus kunnen zeggen dat te weinig bewegen niet echt duurzaam is voor je eigen leven. Om voldoende te bewegen wil je er natuurlijk wel soepel en vrij bij lopen. Daar komt onze sportcrème van pas. Onze sportcrème zit vol met essentiële ingrediënten die de doorbloeding bevorderen.

Een goede doorbloeding is essentieel om duurzaam voor je lichaam te zorgen. Het zorgt er namelijk voor dat alle weefsels in het lichaam voorzien worden van voedingsstoffen en zuurstof. Daarnaast zorgt de bloedsomloop er ook voor dat afvalstoffen op een goede en snelle manier worden afgevoerd.

Daarnaast bestaat onze sportcrème ook nog voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, zonder microplastics. In veel gewone verzorgingsproducten zitten minuscule kleine korreltjes plastic verwerkt die we microplastics noemen. Ze zitten vooral in scrubs, crèmes en zonnebrand. De zeeën op de wereld veranderen zo in een grote plastic soep. Dat willen wij bij Flexpower voorkomen. Wij willen niet alleen duurzaam zijn door geen microplastics in ons product te stoppen.

Nee, op heel veel andere manieren wil Flexpower bijdragen aan een duurzame wereld en duurzame lichaamsverzorging. Met een aankoop van Flexpower sportcrème investeer je dus niet alleen in je lichaam, maar ook in duurzaamheid, kwaliteit en daarmee ook in de groei van jezelf als actieveling.

Wil jij Flexpower ook proberen? Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag je sample aan en ervaar Flexpower zelf.

Gerelateerde blogs

Hoe overleef ik Blue Monday?!

De meest ellendige dag van het jaar staat voor de deur, Blue Monday! We leggen je uit waarom dit de minst fijne dag van het jaar is en hoe je deze kunt overleven. Misschien weet je het nog niet,...

Lees meer

Houd je goede voornemens vol!

2022 is net begonnen en we gaan er vanuit dat je net bent begonnen met je goede voornemens. Ben je daar nog niet mee begonnen lees dan onze vorige blog . Als je net bent begonnen hebben wij de beste...

Lees meer