BESTELLEN EN BETALEN  

FlexPower is een product voor soepele spieren en sneller herstellen. Dat wil je graag ervaren en daarom hebben wij getracht het bestel en betaalproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Bestellen   

Plaats je producten in je digitale winkelmandje via de grote blauwe knop. Als je de bestelling plaatst met je FlexPower account gaat dit nog sneller omdat we je al kennen. Geen account? Geen probleem. Je kunt ook gemakkelijk zonder account bij ons bestellen, we hebben dan nog wel even je gegevens nodig.   

Wil je je bestelling wijzigen? Dit kan alleen als je nog geen verzendbevestiging hebt gekregen van ons. Neem contact op met onze klantenservice om de naam of het adres van je bestelling aan te passen. Je bent het snelst geholpen door een berichtje te sturen via WhatsApp. Stuur een berichtje dat je je bestelling wilt wijzigen, met het ordernummer, naar 06 48 35 78 67 

Betalen 

Wij bieden een veilige omgeving aan om online te betalen. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

Online kun je betalen met iDEAL en PayPal. Wanneer je een bestelling plaatst met creditcard, wordt het bedrag op je creditcard gereserveerd. De daadwerkelijke afschrijving wordt pas na de levering gedaan. Op die manier betaal je dus achteraf. Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor je en wordt het geld pas na 21 dagen van jouw bankrekening afgeschreven.”