Soepele spieren

Sneller herstellen

De sportcrème voor een soepel sportlichaam!

Herken je dat ook?

Je hebt stijve spieren na het sporten

Je bent niet meer zo soepel als toen je jong was

Spierpijn houdt je tegen om vaker te sporten

Geleidelijke warmte, houdt je spieren tot wel 2 uur warm.
Een frisse, neutrale, geur. Geen stinkende menthol.
Trekt snel in de huid, ook na een warme douche.
Plakt niet aan je kleding of sporttape.

Pakket op maat

Ontdek je FlexPower nu voor het eerst? Of ben je al fan? Als je één keer per week sport heb je aan een recreatief pakket voldoende voor een maand. Sport je intensief, 3 keer per week, dan raden wij het intensief pakket aan voor een maand.

12,50

Recreatief

1 tube

37,50 35,00

Intensief

3 tube

Hoe werkt FlexPower?

Ervaar de warmtewerking op het moment dat je in beweging komt, zonder de indringende geur die andere crèmes hebben. Perfect dus om te gebruiken voor de warming-up, tijdens de inspanning of het herstel. FlexPower sportcrème is er voor iedereen, elke dag.

Sluit je aan bij de topsporters

Heb jij FlexPower sportcrème al geprobeerd? FlexPower maakt gebruik van een unieke technologie, waardoor de sportcrème in de huid dringt en de bloedsomloop verbeterd. Geniet van warme spieren en herstel sneller met FlexPower sportcrème, zoals topsporters dat al doen!
Met FlexPower verzorg ik mijn spieren
– Ron Vlaar

Wat andere sporters zeggen

71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
Olav van Wijngaarden

Dennis Toppin

Als ik helemaal stuk ga bij een training dan gebruik ik FlexPower. Het verlicht het gevoel van verzuring bij mij, waardoor ik extra hard kan gaan.
Myrthe Schoot over FlexPower

Myrthe Schoot

Mijn lichaam is mijn gereedschap, mijn wapen, dus het is van belang om het goed te verzorgen. FlexPower ondersteunt mij hierbij.

Ron Vlaar over FlexPower

Ron Vlaar

Ik gebruik FlexPower met name voor de training om goed warm te worden. Het is fijn dat het pas werkt als je begint met trainen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan als jij alles wil weten over sneller herstellen, het verlichten van je spierpijn, tips tegen spierpijn, verhalen van andere sporters, nieuwe producten en acties.